Amazon’un geliştirdiği Kindle Book, doğrudan satılan bir cihaz. Bu cihaz sayesinde dünya çapındaki hemen her kitaba ulaşabilirsiniz. En büyük avantajı ise göz yormayan yapısı. Bu sayede ben e-kitap okuyamam diyenleri bile tavlıyor.
2- ) Kobo
E-kitap okuyucusu almak isteyip hangisini alması gerektiğine karar veremeyenler için güzel bir alternatif. İçerisinde sözlük de barındırmakta olan bu e-kitap okuyucusu ince ve hafif tasarımıyla da dikkat çekiyor.
3- ) Google Play Kitaplar
Milyonlarca e-kitabı elinizin altına almanızı sağlayan bu uygulama, tüm android cihazlar için var. Ayrıca sesli kitaplar da var. Bunları dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde dinlemek mümkün.
4- ) Apple iBookStore
Androidde olacak da Apple firması armut mu toplayacak? Elbette hayır. “Okuyacak iyi bir şeyler bulun. Hem de her yerde!” mottosuyla onlar da e-kitapları elinizin altında bulunması için sunuyorlar.
5- ) Hattusa
2017’de piyasaya çıkan bu e-kitap paylaşım ağında binlerce Türkçe içerikli kitap bulabilirsiniz. Üstelik ücretsiz. Hemen https://hattusa.org adresini ziyaret edip bir göz atın deriz. Her ay 5 kitaplık indirme limiti olduğunun altını çizelim.